بخشیپور در نطق میان دستور خود گفت:در شرایط سخت اقتصادی مردم رنج کشیده کشور پس از خاتمه جنگ تحمیلی به خصوص چند سال اخیر و با شروع بیماری کرونا زیر فشار مشکلات فراوان قرار گرفتهاند و توجهی به وضعیت معیشتی آنها نشده است به طوری که جوانان را از داشتن یک زندگی حداقلی محروم و سرپرستان خانوار را در قبال زن و بچه شرمسار کردهاند و همین امر نارضایتی مردم از دولت و مسئولین را به دنبال دارد.آیا سزاوار است مردمی که همیشه یار و یاور انقلاب و نظام بودند دارای چنین وضعیتی باشند ؟
وی با اشاره به اجرای رتبه بندی فرهنگیان،ادامه داد:آقای رئیس جمهور ؛جامعه بزرگ فرهنگیان به عنوان بخش بزرگی از شما توقعات زیادی دارند؛ مفاد رتبه بندی یکی از قدیمیترین مطالبات فرهنگیان از دولتهای پیشین بوده است که بعد از فراز و نشیب های فراوان به تصویب رسیده ؛ اما از نظر معلمان به هیچ عنوان خواستههای به حق شان محقق نشده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه عنوان کرد:آنچه که در رتبهبندی فعلی مصوب شده است اضافه کردن مبالغی به احکام حقوقی آنها به صورت یکسان است که هرگز به آنچه که مقصود و مطلوب از رتبه بندی است؛ جامعه عمل نپوشانده ؛در حالی که هدف از آن در ابتدا ،تحول در کیفیت نظام آموزشی ،سپس ایجاد رقابت علمی و پژوهشی بین معلمان و در نهایت ارتقاء جایگاه و شان معلمان در جامعه بوده است.رتبه بندی فعلی هیچگاه اهداف مذکور را محقق نکرده و همچنان به عنوان مطالبه اصلی آن ها باقی مانده و با این وضعیت آنچه که هدف اصلی است یعنی ارتقاء کیفیت تعلیم و تربیت حاصل نخواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: اگر در شرایط فعلی امکان تحقق کامل این طرح نبود؛دولت محترم می توانست با شفافیت مسائل و مشکلات مالی خود را با معلمان و نمایندگان آن ها مطرح کرده و اصل آن را در یک محدودیت زمانی مشخص و به صورت پلکانی اجرا کرده و نمایندگان آنها را بر اساس آنچه که مطالبه معلمان بود،مطلع می کرد.
وی با بیان اینکه مفاد رتبه بندی موجود شفاف نبوده و محل اشکال و سوال فراوان است، ادامه داد: از جمله در خصوص تخصیص ۸۰% دریافت هیات علمی دانشگاه ها به معلمان که با محاسبات ساده هرگز رتبه بندی فعلی گویای تحقق این مهم نیست.
بخشی پور در ادامه افزود:مضاف براین موضوع بحث ترمیم حقوق معلمان بازنشسته و همسان سازی آن با حقوق معلمین شاغل ؛بعد از اجرای رتبه بندی و همچنین اصلاح حقوق نیروهای خدماتی بعد از چند مرحله افزایش حقوق سایر پرسنل در سنوات قبل ،بی نصیب مانده اند،باعث شکاف محسوسی بین دریافتی آنها و دیگر کارکنان وجود دارد که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به طرح جهش تولید مسکن، تاکید کرد: از دولت و وزیر راه و شهرسازی می خواهم، فعالیت عمده خود را در بخش مسکن و در طرح جهش تولید،که طرحی کاملا اجرایی و به نفع اقشار آسیبپذیر جامعه ،کارگران ،کارمندان و خانواده های تحت پوشش نهادهای حمایتی، بنیاد شهید و امور ایثارگران است ،متمرکز کنند.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس ،خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شهرستان اسلام آباد غرب در راستای اجرای این طرح به عنوان شهرستان پیشرو ،بیش از چندین جلسه ملی و استانی ،بازدید میدانی و کارهای مقدماتی اولیه و نیز آمادگی افراد خَیر جهت اجرای قسمتی از آماده سازی انجام گرفته است،لذا پیرو مذاکرات حضوری از همین تریبون از رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی، تقاضای کلنگ زنی در سفر دولت به استان کرمانشاه و همچنین دستور تسریع در واگذاری زمین رایگان به مردم محروم حوزه انتخابیه آن را دارم.
وی ادامه داد: با اجرای صحیح طرح جهش تولید مسکن، در شرایطی که اکثر شهرداری ها در آستانه ورشکستگی هستند، وضعیت مالی آنها متحول شده و کارهای خدماتی و عمرانی شهرداری رونق گرفته که این امر باعث رضایتمندی شهروندان خواهد شد.
بخشی پور خطاب به وزیر نفت،تاکید کرد: از وزیر نفت و دفاع میخواهم ؛ در خصوص عملیات گازرسانی به شهر بیجار و روستاهای منطقه و بخش گهواره که میبایست در سال ۱۴۰۰ به بهرهبرداری میرسید و متأسفانه به دلیل مشکلات فراروی آن تاکنون شاهد پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدآن هستیم،اقدام کرده و نسبت به برطرف کردن موانع ادامه پروژه تلاش کنند.همچنین نسبت به تبدیل گازرسانی به روستاهای باقی مانده شهرستان اسلام آبادغرب اقدام کرده تا مردم شریف این منطقه از نعمت گاز بهره مند شوند.
عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: از وزیر کشور پیرو مکاتبات و مذاکرات قبلی؛ ارتقای بخش گهواره به شهرستان راه با توجه به جمعیت بیش از ۲۰ هزار نفری با مردمانی از نظر مذهبی و فرهنگی کاملا منسجم و متعهد به اصول و ارزشهای جمهوری اسلامی ایران که عشق و علاقه خود را در طول دوران دفاع مقدس به اثبات رسانده اند،خواستارم.
وی با اشاره به لایحه استخدامی دهیاران، مطرح کرد: دولت درباره لایحه استخدامی دهیاران و کارکنان دهیاری و شوراهای اسلامی روستا که از مطالبات به حق این قشر زحمتکش هستند، اقدام لازم را انجام دهد. این لایحه چندین سال است که بین وزارت کشور و سازمان اداری و استخدامی سرگردان است .دهیاران عزیز و اعضای شورای روستاها در ساماندهی و ارائه خدمات مطلوب به روستاییان با حداقل حقوق ؛بدون توقع و در تمام ساعات شبانه روز آماده خدمترسانی هستند و در همه بحرانها حضور موثر و چشمگیری داشتهاند را آزرده خاطر کرده است .روا نیست که دولت نسبت به مطالبات به حق آنها بیتفاوت باشد و به حداقل خواسته آنها که تعیین تکلیف لایحه استخدامی و بیمه آنها است؛ جامعه عمل نپوشاند.
نماینده اسلامآبادغرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: ضرورت دارد وزارت کشور و سازمان امور استخدامی به عنوان یک اولویت مسئله دهیاران را در دستور کار قرار دهند و ظرف مدت کوتاهی دغدغه این قشر زحمتکش را بر طرف کند و نسبت به تعیین تکلیف این موضوع که پس از قریب به ۲۰ سال از تشکیل این نهاد میگذرد و همت گمارد.