نگرش امروز – مهدی طغیانی، با بیان اینکه تصویب لایحه بودجه در مجلس و قانون بودجه از اتفاقاتی که هر سال در کشور است، اظهار داشت: نگاه بودجه این است که ما یک قدم به سمت جلو برویم. همه هزینهها در اقتصاد کشور برای این است که ما را به جایی برساند و هدفی محقق شود.
وی افزود: جلسات مختلفی با دستگاههای خدماترسان از جمله راهداری، محیط زیست، میراث فرهنگی برگزار شد. در مرحله نخست باید ببینیم شاخص اعتبارات چگونه است و نسبت به سالهای قبل و استانهای با وضعیت مشابه به چه صورت است و چه ایدههای رو به جلویی میتوانیم برای آن دستگاه داشته باشیم.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معضلات اصفهان مشخص است، گفت: استان اصفهان سومین استان از نظر طول راهها و بزرگترین ناوگان حمل و نقلی عمومی است اما متاسفانه از سمت بودجه رده هفدهم و در بحث راههای روستایی رده بیست و نهم کشور هستیم که نشان دهنده این است که در مرحله تصویب بودجه آن طور که باید باشد و از حقوق مردم و دستگاهها دفاع نشده است.
وی ادامه داد: ما ۶ دستگاه را با کمک کارشناسان از دستگاههای مربوطه و مدیریت برنامهریزی استان دعوت کردیم و وضعیت بررسی شد و امیدواریم بتوانیم امسال قدم محکمتری برای ارتقای بهبود بودجه به ویژه کلانشهر اصفهان و شهرستانهایی که به تازگی از اصفهان جدا شدهاند، داشته باشیم.
طغیانی تصریح کرد: در خصوص بودجه بین دستگاههای استانی و کشوری مربوطه آن طور که باید و شاید مسائل اصفهان منتقل نمیشود و مشکلات و معضلات اصفهان مانند راهداری و حمل و نقل درک نمیشود و بعضی مسائل بین دستگاه کشوری مربوطه و سازمان برنامهریزی و بودجه مانند آب به خوبی منتقل نمیشود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه روشن نیست چرا اعتبارات مورد نیاز به اصفهان اختصاص پیدا نمیکند، بیان کرد: با اینکه در حوزه آلودگی هوا بحران داریم و وضعیت به شدت وخیم است اما اعتبارات دستگاههای کشوری و استانی بسیار ناچیز است.
طغیانی خاطرنشان کرد: مشکل بعضی دستگاهها مانند میراث فرهنگی این است که حتی منابعی که خودشان به وجود میآورند به دستگاه بر نمیگردد، به عنوان مثال ۱۵ درصد فروش بلیط اماکن توریستی با تخصیصهای نامنظم به استان برمیگردد که حتی کفاف حفظ و نگهداری همان بنا را هم ندارد و باید تلاش کنیم بیشتر به دستگاه استانی مربوطه منتقل شود و مشکلات را حل کند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: رویکرد برخی دستگاهها رویکرد حفظ وضعیت موجود و چرخیدن چرخ اداری است و نگاه این نیست که سازمان قرار است چه کار کند و با همین منابع موجود چه کاری باید انجام داد.
وی بابیان اینکه تبعیض در پرداخت بودجه وجود دارد و در بعضی از استانها و ردیفها بسیار بحرانی است، ادامه داد: در گام اول بدانیم موضوع چیست، تا وقتی ندانیم مشکل کجاست در رفع آن هم نمیتوانی کاری کرد.