نگرش امروز – باتوجه به هشدارهای متعدد آیت الله رئیسی، رئیس جمهور کشورمان و پس از آن مجمع نمایندگان و استاندار خوزستان در خصوص مدیران پروازی، می بایست این موضوع بصورت جدی در دستور کار واحدهای نظارتی قرار بگیرد و مدیریت پروازی برای کارهایی که باید در مناطق مختلف خوزستان مدیریت شوند برچیده و اجازه ندهند واحدهای تولیدی با آن عظمت در استان توسط پروازی ها اداره شوند. مدیرانی که از مزایای حقوقی خوزستان بهره مند می شوند ولی در رفاه پایتخت زندگی می کنند!؟
البته همانگونه که شاهد هستیم مسئولینی همچون حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیرامون انتصاب افرادی که با رانت و… منصوب شده و یا در مجموعه مدیریتی خود فساد و ناتوانی داشته اند راهکارهای گسترده در مجلس شورای اسلامی عنوان کرده بود و طی مدت تصدی خود در این وزارتخانه به آنچه ارائه داد تقریبا عمل کرده و انتظار می رود با ورود به پتروشیمی های زیر مجموعه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خوزستان از حضور مدیران نجومی بگیر، پروازی و مسئله دار جلوگیری نماید.
اما در خصوص این نوع مدیریت باید یادآور شد، مدیر پروازی اساسا میل شدیدی به مدیریت دارد و شش دانگ هوش و حواسش برای گرفتن صندلی جمعِ جمع است اما حاضر نیست اهل بیتش از رنج و محنت زندگی در خوزستان نصیبی ببرند و صرفا شیرینی و حلاوت مدیریت در این استان است که او را به جنوب غربی کشور و در کنار آبهای نیلگون و نفتخیز خوزستان کشانده است.
مدیران پروازی معمولا حقوق های نجومی می گیرند و پس از تکیه زدن به صندلی مدیریت، انتصاب هایی انجام می دهند که آنها هم نیز غیربومی و پروازی هستند و دریغ از اندک نگاهی به استعدادهای جوانان مستعد بومی در خوزستان.
این نوع مدیران که در بسیاری از پتروشیمی های خوزستان دیده می شوند به مشکلات منطقه توجهی ندارند و معمولا مسئولیت های اجتماعی را نادیده می گیرند و اگر هم بنا باشد در منطقه سرکشی داشته باشند با فواصل زمانی بسیار برای خالی نبودن عریضه است که همین امر نیز موجب اعتراض بسیاری از شهروندان و رسانه های استان می شود.
حضور مدیران پروازی در پتروشیمی های استان خوزستان را به هر شکلی که بررسی کنیم به هیچ نتیجه مثبتی نمی رسیم چرا که این افراد صرفا راه فرودگاه امام خمینی (ره) یا مهرآباد تا صندلی مدیریتشان در پتروشیمی را می شناسند؛ آنها کمترین آگاهی هم از مشکلات جغرافیای منطقه ندارند و حضوری صرفا تک بعدی دارند که هرگز خود را وارد و همراه جرایانات اجتماعی استان نمی کنند در صورتی که اگر همین مدیران از نیروهای توانمند خوزستان انتخاب می شدند مطمئنا بخش زیادی از مشکلات منطقه و شهرهای استان برطرف می شد.
مدیریت جزیره ای و جداگانه برخی از پتروشیمی ها که در دستان مدیران پروازی است باید هرچه زودتر پایان یابد چرا که مشکلات استان خوزستان با مدیرانی آفتاب مهتاب ندیده ای که سر سوزنی از مشکلات این استان اطلاعی ندارند حل نمی شود.
اینگونه است که خوزستان با وجود این مقدار منابع انسانی و اقتصادی دچار برخی عقب ماندگی ها عجیب می شود. البته با توجه به حضور آیت الله رئیسی در خوزستان و انتصاب استاندار خوزستانی و تاکید وی بر عدم استفاده از مدیران پروازی و مقابله با این گونه رفتارهای دوگانه برخی مدیران خصوصا در پتروشیمی های ماهشهر، از مقامات وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دستگاههای نظارتی انتظار میرود هر چه سریعتر به این موضوع ورود نمایند و با تعویض این مدیران خواسته رئیس جمهور مبنی بر استفاده نکردن از مدیران پروازی را جامه عمل بپوشانند.